More Website Templates @ TemplateMonster.com - October 06, 2014!

Palvelut Yrityksille

Etsittekö yritykseenne työntekijöiden liikuttajaa? Henkilöä, joka auttaisi heitä jaksamaan paremmin töissä ja arjessa? Uskon, että henkilöstön hyvinvointiin panostaminen kannattaa ja maksaa itsensä takaisin korkojen kera.

Kutsukaa käymään, niin sovitaan teille sopiva konsepti. Esimerkin omaisesti voitte tarjota henkilökunnalle mahdollisuuden osallistua ohjattuihin tunteihin yrityksenne liikuntatiloissa (voima, movement, kahvakuula, kehonpaino...) tai sponsoroida henkilökuntaanne hankkimaan henkilökohtaisen valmentajan. Teillä on myös mahdollisuus tilata liikunnallisia palveluita tiimipäivään, pistää johtoryhmä hikoilemaan muutakin kuin papereiden parissa tai motivoida työntekijöitä lähtemään lenkille.

Kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja räätälöidään palvelut sen mukaisesti!

Tarjolla muun muassa:

  • "Virkeästi päivä käyntiin" - kesto 6 kk, ohjatut treenit 2 x vk
  • "Mieli ja keho virkeänä kohti viikonloppua" - kesto 6 kk, ohjatut treenit 1 x vk
  • "PT-palvelut yrityksen työntekijöille" - kesto 6 kk, henkilökohtaiset tapaamisen 2 x kk

Ota rohkeasti yhteyttä ja käy tutustumassa referensseihin.

Palvelut seuroille

Kaipaatteko apua oheisharjoittelun suunnitteluun, uusia ideoita siihen kuinka kehittää motoriikkaa, lihastasapainoa, voimaa tai kenties kestävyyttä? Ota rohkeasti yhteyttä seuran koosta, ikärakenteesta tai lajista riippumatta. Olen tehnyt yhteistyötä muun muassa yleisurheilijoiden ja nyrkkeilijöiden kanssa.

Personal Training - palvelut

Oletko kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta? Ohjaan ja valmennan asiakkaita heille sopivassa ympäristössä ja järjestän tarpeisiin soveltuen vaikka lomalle treenileirin!

Pääsääntöisesti toimin Riihimäen ja Hyvinkään lähimaastossa, mutta ota rohkeasti yhteyttä, vaikka olisit kauempaakin! Nykypäivänä yhteyden pitäminen etäisyyksienkin päähän on onneksi mahdollista.

Henkilökohtainen pt-valmennus

Tämä sopii sinulle, joka olet valmis kehittymään etkä pelkää positiivista muutosta! Henkilökohtainen valmennus alkaa aina taustatietojen kartoituksella, jossa selvitetään sinulle tärkeät tavoitteet, kehittymisen kohteet ja käytössä olevat voimavarat. Henkilökohtainen valmennus perustuu joko joka toinen viikko, kerran kuukaudessa tai kerran kvartaalissa tapahtuviin tapaamisiin. Ensimmäinen tapaaminen pyritään aina tekemään kasvotusten.

Henkilökohtainen valmennus pitää sisällään tavoitteiden mukaisen treeniohjelman, viikoittaisen seurannan sähköpostitse sekä räätälöidysti / tarpeiden mukaan erilliset ravintosuositukset.

  • Pt-valmennus alk. 120 € / kk (ei sisällä alkukartoitusta)
  • Alkukartoitus + 1 kk treeniohjelma 170 €
  • 1 kk treeniohjelma + 1 tapaaminen x kk alkaen 170 €
  • Yksittäinen treenikerta (ml. tilaustreenit) alk. 80 € / h

Etävalmennus

Tämä sopii sinulle, kenellä on jo perusliikemallit hallussa ja tiedät mitä ne ovat. Etävalmennus on olemassa olevan paketin hienosäätöä, kuitenkin siten, että ohjelmien toteutumista ja kehitystä seurataan viikoittain. Yhteydenpito etävalmennuksen aikana hoidetaan sähköpostitse kerran viikossa. Ohjelma uusitaan 4-6 viikon välein. Etävalmennuksen minimikesto on 3kk.

Etävalmennus alk. 120 € / kk

Lajivalmennus

Oletko kiinnostunut aloittamaan kahvakuulaurheilun tai kaipaatko uutta tukea tai muutosta jo totuttuun tapaan treenata? Asetetaan yhdessä tavoitteet ja saavutetaan myös ne!

Kahvakuula on erinomainen väline myös oheisharjoittelussa käytettäväksi, eli mikäli lajisi on joku muu, mutta nurkistasi löytyy kahvakuula ja haluaisit oppia käyttämään sitä turvallisesti, lajiasi tukien, olet oikeilla sivuilla. Ota yhteyttä ja sovitaan erikseen hikituokio tuon rautaisen pallon kanssa ja tehdään siitä ystäväsi. Varoitus! Antamalla kahvakuulalle pikkusormen, se voi viedä koko käden.